Dit heb je nodig: 1 courgette - 1 tomaat - 60 gram geitenkaas (naturel) - 10 gram suikervrije pesto - Paar blaadjes verse basilicum - Zeezout en zwarte peper
Zo
maak je het: Verwarm
de oven voor op 200 graden. Snij de courgette over de lengte doormidden.
Snij ook de tomaat en de geitenkaas in plakken. Leg de beide courgettehelften
met de bolle kant naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Snij
eventueel een stukje van de onderkant af, zodat ze niet kunnen omvallen. Bedek
de courgettehelften met de pesto. Verdeel vervolgens de tomaat en de
geitenkaas over de courgette. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven en
bak de courgette caprese 20 à 30 minuten, totdat de courgette naar wens gaar
is. Leg de courgette caprese op een bord, verdeel de basilicum erover en
bestrooi met een snufje zeezout en zwarte peper.
Smakelijk!
Tip: kies voor de lekkerste smaak en de beste
voedzaamheid steeds voor ingrediënten van biologische kwaliteit!
Bron: Een
recept van puurfiguur.nl