Maak 2
portobello champignons schoon en kruid ze met zwarte peper van de
molen. Geen zout opdoen want dat onttrekt vocht uit de champignons. Bak ze heel
kort aan met een beetje boter en citroensap, zodat ze stevig
blijven en zet ze vervolgens even opzij. Stoom een bloemkoolstengel
helemaal gaar en mix hem dan fijn met een scheutje haverroom. Roer er
een koffielepel graanmosterd door en vul hiermee de portobello. Leg er
een plakje geitenkaas boven op en laat kleuren onder de grill. Bak
ondertussen een handvol beukenzwammetjes kort aan met een klontje boter.
Kruid met citroen en zwarte peper. Schep deze vervolgens op de
portobello, kruimel er wat manouri kaas over en serveer met rucola, licht
pikante tuinkers en kerstomaatjes.
Smakelijk!
Tip:
Kies voor de lekkerste smaak en beste voedzaamheid steeds voor ingrediënten van
biologische kwaliteit!
Met
dank aan Biogezond!