Courgetti met zalm
Roer in een kommetje 3 el sojasaus, 1 el vloeibare acaciahoning, het sap van een halve
limoen, 1 teentje fijngehakte knoflook en 0.5 fijngesneden chilipeper door elkaar.
Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en leg de 2 zalmfilets erin. Giet de marinade erover
en laat de zalm afgedekt een half uurtje marineren.
Verwarm de oven voor op 180 graden en zet de zalm na het marineren in de oven voor 12-
15 minuten (afhankelijk van de dikte van de zalm).
Maak met behulp van een mandoline slieren van de courgette. Snijd de mango en paprika
in stukjes.
Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en bak de stukjes paprika voor een paar
minuutjes. Verwarm de courgetti een paar minuten mee samen met een scheutje sojasaus.
Voeg dan de mango toe en verwarm nog even mee.
Verdeel de courgetti met paprika en mango over twee borden en leg de zalm erbovenop.
Garneer met de in ringetjes gesneden bosui en wat cashewnoten.
Smakelijk!
Tip: Kies voor de lekkerste smaak en beste voedzaamheid steeds voor ingrediënten van
biologische kwaliteit!