Dit
heb je nodig: 50
gr gedroogde banaan – 8 medjouldadels of 200 gr dadelpasta – 40 gr zwarte
chocolade 85% - 15 gr kokosrasp.
Zo
maak je het: Neem
50 gr gedroogde banaan en mix deze fijn in een keukenmachine. Verwijder de pit
van de medjouldadels en snij de dadels in stukjes. Mix vervolgens de dadels mee
met de banaan. Je kan de dadels ook vervangen door 20 gr dadelpasta. Snij 40 gr
zwarte chocolade 85% in fijne blokjes en meng deze onder de dadel/banaanmix
(niet meer mixen!). Rol balletjes van ongeveer 10 gr (gaat best met vochtige
handen) en haal deze door de kokosrasp. Laat enkele uren rusten en opstijven in
de koelkast. Goed voor ongeveer 28 balletjes.
Smakelijk!
Tip:
Kies voor de beste voedzaamheid en lekkerste smaak steeds voor ingrediënten van
biologische kwaliteit!
Met
dank aan Biogezond.