De theïnevrije rode vruchteninfusie van Thés de la Pagode lest je dorst van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Warm gedronken, is het je beste vriend bij het ontbijt, koud gedronken na het sporten, rehydrateert het je lichaam. Het zorgt voor een zoete noot na het eten en bevroren past het bij alle picknicks! Deze infusie biedt een verfrissende pauze zowel op kantoor en thuis en verrast de smaakpapillen van kinderen tijdens hun tussendoortje.
Hieronder
vind je alvast een fris recept voor tijdens de warme zomerdagen.
Dit heb je nodig: 1 liter bronwater - 1 eetlepel Rode Vruchten Infusie - 1/2 citroen - 10 verse basilicumblaadjes - 1 bakje frambozen - Agavesiroop of acaciahoning
Zo maak je het: Kook het water in een pan. Voeg vervolgens de infusie toe. Laat 5 tot 10 minuten trekken. Filter de infusie. Voeg het citroensap en 2 eetlepels agavesiroop (of honing) toe. Zorg ervoor dat alles goed gemengd is. Giet de kruidenthee in een mooie glazen karaf, voeg 5 basilicumblaadjes en de helft van het fruit toe. Zet minimaal 4 uur in de koelkast. Zeef en voeg dan de resterende basilicum en frambozen met gemalen ijs toe.
Santé!