Voor
twee personen
Dit
heb je nodig: 500g
verse jonge spinazie- 2 kleine uien – 1 kleine courgette – 1 witte selder
stengel – 5cm verse gember – 2 teentjes look – Soto kruiden (of ras-el-hanout,
garam masala,…) – 50g cashewnoten grof gehakt – 50cl haverroom – 2el volle
yoghurt – kokosvet – geitenkaas naar keuze – linzen, rijst, pasta, rijstnoedels,…
Zo
maak je het: Snij
de uien, courgette, selder, gember en look fijn en stoof deze aan in een flinke
eetlepel kokosvet, samen met de grof gehakte spinazie. Kruid vervolgens naar
keuze. Bak de cashewnoten even mee aan en bevochtig dan met de haverroom. Laat
dit even doorkoken, voet dan de yoghurt toe en dien dadelijk op met linzen
(foto) en geitenkaas. Kan ook perfect met rijst, pasta of rijstnoedels.
Smakelijk!
Tip:
kies voor de lekkerste smaak en beste voedzaamheid steeds voor ingrediënten van
biologische kwaliteit!
Met
dank aan Biogezond.