Ingrediënten
Voor
de dressing: 50gr blauwschimmelkaas – 50gr yoghurt – 5el olijfolie – 2el
citroensap.
Voor
het slaatje: 6 witloofstronken, blaadjes – 3 appelen, in schijfjes – 3 peren,
in schijfjes – 250gr blauwschimmelkaas, grof verkruimeld – 3el noten, grof
gehakt – 3el peterselie, grof gehakt.
Bereiding
Mix de
ingrediënten voor de dressing in een blender. Eventueel kan je nog wat water
toevoegen.
Doe de witloofblaadjes in een grote slakom. Snij de appel en de peer in fijne schijfjes. Schillen is niet nodig. Voeg vervolgens alle overige ingrediënten toe en meng.
Giet de dressing over de gemengde salade, en klaar! Serveer in een diep bord.
Smakelijk!
Doe de witloofblaadjes in een grote slakom. Snij de appel en de peer in fijne schijfjes. Schillen is niet nodig. Voeg vervolgens alle overige ingrediënten toe en meng.
Giet de dressing over de gemengde salade, en klaar! Serveer in een diep bord.
Smakelijk!
Tip:
Onze Greenstar appel verkleurt niet!
Kies voor de lekkerste smaak voor biologische ingrediënten!
Kies voor de lekkerste smaak voor biologische ingrediënten!