Ingrediënten: 
olijfolie – 4 cannelloni pijpjes – 4 little gem hart (kleine romeinse sla) –
100 gr Roquefort kaas – 200 ml haverroom – bouillonpoeder – zwarte peper
Zo
maak je het:
-         Kook, gedurende 4 à 5 minuten,
de cannelloni zachtjes voor, zodat ze stevig al dente blijven. Koel ze af in
koud water.
-       Snij de kropjes little gem half
door en grill deze kort met wat olijfolie.
-       Kruid goed af met zwarte peper.
-       Laat de afgekoelde cannelloni
uitlekken en schuif de gegrilde gem er in.
-       Verwarm de haverroom en smelt
er de helft van de Roquefort kaas doorheen.
-       Breng vervolgens verder op smaak
met (een klein beetje) bouillonpoeder en peper.
-       Zet de cannelloni rechtop in
een aangepaste vuurvaste pot, giet er vervolgens de haverroom door en bestrooi
daarna met de rest van de Roquefort.
-       Zet nog een kwartiertje in een
voorverwarmde oven (180°C) zodat de cannelloni verder kan garen en de Roquefort
mooi kleurt.
Smakelijk!
 

 
 
 
