Ingrediënten: 50gr chiazaadjes - 150ml plantaardige melk naar keuze - 10gr honing - 100gr zwarte chocolade - 2 rabarberstengels - kokosolie - ahornsiroop - 20 aardbeien - kokosbloesemsuiker of ahornsuiker - munt.
Zo maak je het: Meng de chiazaadjes met de melk en de honing, giet in potjes en laat enkele uren opstijven in de koelkast. Smelt vervolgens de chocolade au bain-marie ne leg een dun laagje over de chia. Laat opstijven. Maak de rabarberstengels school, snij ze in stukjes en stoof ze even aan in de kokosolie. Zoet naar eigen smaak met ahornsiroop, laat even afkoelen en schep het daarna op de chocolade. Werk af met de in stukken gesneden aardbeien, kokosbloesemsuiker (of ahornsuiker) en een blaadje munt.
Smakelijk!
Zo maak je het: Meng de chiazaadjes met de melk en de honing, giet in potjes en laat enkele uren opstijven in de koelkast. Smelt vervolgens de chocolade au bain-marie ne leg een dun laagje over de chia. Laat opstijven. Maak de rabarberstengels school, snij ze in stukjes en stoof ze even aan in de kokosolie. Zoet naar eigen smaak met ahornsiroop, laat even afkoelen en schep het daarna op de chocolade. Werk af met de in stukken gesneden aardbeien, kokosbloesemsuiker (of ahornsuiker) en een blaadje munt.
Smakelijk!