$type=slider$snippet=hide$cate=0$author=0$comment=0$show=home

Lifjalla, Ijslands smeltwater


Water, water en nog eens water!


Nu de hittegolf toch al enige tijd aanhoudt, worden we ons toch weer eens bewust gemaakt over het feit hoe belangrijk water in het leven is.
Wanneer ik aan mensen vraag of ze wel voldoende water drinken, krijg ik vaak het antwoord: “Ik drink wel veel maar geen water. Wel veel thee en koffie en frisdrank,…”. Ik probeer hen dan altijd duidelijk te maken dat ook het drinken van puur water zeer belangrijk is want je doet je afwas toch ook niet in thee, koffie of frisdrank? Vaak levert dat antwoord wel een glimlach op en begrijpen ze dat het ook belangrijk is om je organen en je lichaam te spoelen en de hydrateren met water.
Voor sommigen onder ons is water water. Maakt niet uit of het van de kraan is of van welk merk. Water is water. Stel je aan mij de vraag welk water ikzelf lekker vind? Dan kan ik toch wel zeggen dat ik zelf wel redelijk kieskeurig ben en dat water voor mij niet zomaar water is.
Een water dat ikzelf heel graag drink, en wat iedereen trouwens in onze winkel mag komen proeven, is het Lifjalla water. Wat maakt dit water nu zo speciaal en lekker zacht?

Lifjalla, Ijslands smeltwater gefilterd door de eeuwenoude basaltlagen van de ongerepte vulkaanregio


Het water van Lifjalla is afkomstig van het smeltwater van de Langjokullgletsjer. Het sijpelt tussen de eeuwenoude basaltlagen van de ongerepte vulkaanregio en komt vervolgens na tientallen jaren terug aan de oppervlakte in Hafnarfjordur.
Ijsland wordt jaar na jaar opnieuw uitgeroepen tot het meest groene en minst vervuilde land ter wereld.
Het water van Lifjalla is van nature een basisch water. Het heeft een PH-waarde van 8.2. Dit wil zeggen dat het een ontzurende werking heeft op ons lichaam. Ook is deze basische PH-waarde verantwoordelijk voor de zachte, volle en ronde smaak van het water. Lifjalla water is ook zoutarm en heeft een lage droogrest.
Lifjalla water komt helemaal van Ijsland per boot naar België en wordt hier verpakt in de vorm van bag-in-box. Deze verpakking zorgt ervoor dat de originele smaak en de goede eigenschappen van het water behouden blijven. Bovendien zorgt deze verpakking voor een minimale carbon footprint en minder afval.
Door het water te verpakken in bag-in-box, blijft ook het zuurstofgehalte van het water op peil. Op deze manier blijft de smaak minstens een jaar lang bewaard. Door deze verpakking worden er ook geen BPA’s gelekt in het water. Dit gebeurt wel met PET-flessen.
Lijallawater kan je aankopen per 5 liter of per 10 liter. Er is dus altijd een geschikte maat voor jou bij!



$type=three$h=0$cate=0$count=3$meta=0$p=1$show=/p/promotie.html

$type=one$count=5$comment=0$author=0$p=1$show=/p/agenda.html

$type=two$c=10$author=0$comment=0$rm=0$p=1$show=/p/tips-advies.html

$type=blogging$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/faq.html

$type=one$count=5$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html

In de kijker_$type=sticky$count=4$cate=1$meta=0$hide=home

Naam

faq,5,in de kijker,117,nieuws,364,promotie,59,tips,327,
ltr
item
Bioplaza Overpelt: Lifjalla, Ijslands smeltwater
Lifjalla, Ijslands smeltwater
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAlWS7IKDYALR5B83-_-J7dD1ZSEUqMh0joUI0qjOpTVz0eR-GV30b3Ss0BhBEhtFdEFd1RbkUbpOuYZMVCbon6IHaUgm7TZTCBinBPp7aYbRDNSZFIrC7cG3DJ-34TG_YrxbzRCvMkzO7/s1600/lifjalla+2.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAlWS7IKDYALR5B83-_-J7dD1ZSEUqMh0joUI0qjOpTVz0eR-GV30b3Ss0BhBEhtFdEFd1RbkUbpOuYZMVCbon6IHaUgm7TZTCBinBPp7aYbRDNSZFIrC7cG3DJ-34TG_YrxbzRCvMkzO7/s72-c/lifjalla+2.png
Bioplaza Overpelt
https://www.biowinkelen.be/2018/08/lifjalla-ijslands-smeltwater.html
https://www.biowinkelen.be/
https://www.biowinkelen.be/
https://www.biowinkelen.be/2018/08/lifjalla-ijslands-smeltwater.html
true
5807069159555777854
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Antwoord Cancel antwoord Delete Door Home BLZ BERICHTEN Bekijk alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopase 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg BELANGRIJKE INHOUD Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy