$type=slider$snippet=hide$cate=0$author=0$comment=0$show=home

7 redenen om naar onze GRATIS Degustatieweek te komen | 2 December tot 9 December | Bioplaza

Van zaterdag 2 december tot en met zaterdag 9 december organiseren wij een GRATIS degustatieweek bij Bioplaza in Pelt. Wij geven je alvast 7 goede redenen om dit niet te missen:

1) Gezond koken met Residelca olijfolie, Geuren van Solyvia & Dr. Hauschka Make-Upadvies


Een belang waarvan we ons meer en meer bewust worden is gezond koken. Een goede, lekkere olijfolie van uitstekende kwaliteit mag daarom in geen enkele keuken ontbreken. Kom alvast kennismaken en proeven van de olijfolie van Residelca op zaterdag 2 december. Ook diegenen die geïnteresseerd zijn in wat geuren met je kunnen doen, zijn welkom op deze dag. Je kan komen kennismaken met de natuurlijke geuren van Solyvia, zowel om kwaaltjes te verzachten als om het binnenshuis wat gezelliger te maken. Nog op zaterdag 2 december is er make-upadvies door een consulente van Dr. Hauschka. Helaas zijn al deze plaatsen reeds volzet maar het zal ongetwijfeld een heel gezellige dag worden!

2) Samata Golden Milk, Adya gevriesdroogde vruchten


We kennen het allemaal en we hebben allemaal wel eens een periode waarin we niet helemaal lekker in ons vel zitten. We hebben niet genoeg energie en slepen ons door de dag heen. Je hebt het gevoel dat je lichaam niet helemaal mee wil. Kom dan zeker op maandag 4 december in de namiddag kennismaken met de Golden Milk van Samata. Een drankje op basis van Curcuma om je energieniveau te ondersteunen en je een fitter gevoel te geven!
Wie snakt naar een heerlijk, gezond tussendoortje kan op dezelfde dag komen proeven van de lekkere gevriesdroogde vruchten van Adya.

3) Supershakes, Mineralen uit zeewieren


De drukte van 's morgens en daarbij amper tijd nemen voor een gezond ontbijt. Herkenbaar? Wist je dat er ook snelle en gezonde shakes bestaan boordevol vitaminen en mineralen? De supershakes van Purasana zijn hier een voorbeeld van. Je kan ze komen proeven op dinsdag 5 december. Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord van zeewieren en algen en hoe gezond deze wel zijn. Maar de stap om ze te gebruiken is misschien nog wat te groot? En vooral, hoe smaken deze superfoods boordevol mineralen? Dan is dinsdag 5 december Bioplaza zeker de place to be. Je kan tussen 10.00u. en 17.00u. komen kennismaken met de zeer toegankelijke zeewierproducten van Marinoé.

4) Koken met Quinoa-express en Herbaria, Ontzuren met Alka


Lekker koken hoeft echt niet moeilijk te zijn. En het hoeft vooral niet elke dag uren in beslag te nemen. Dat bewijzen de kruiden van Herbaria. Heerlijke kruidenmengelingen die net dat extraatje geven aan je gerecht. Ze maken je gerecht op een sublieme manier gewoonweg af.
Ontzuren. Ook daar hebben we allemaal wel eens van gehoord. Maar wat is ontzuren eigenlijk? En waarom zou ik dat doen? Kom het allemaal te weten op woensdag 6 december in de voormiddag. Aranka van de firma Alka zal in de voormiddag aanwezig zijn om op al jouw vragen te antwoorden en jou het gewenste advies te geven.

5) Amanprana, Probinano


Een reeds gevestigde en bekende naam in de kook- en biowereld. Niet alleen omdat Pascale Naessens deze producten gebruikt in haar kookboeken, maar ook omdat de kwaliteit van deze producten gewoonweg goed is. Heb je tot nu toe steeds getwijfeld om een product van Amanprana in huis te halen? Donderdag 7 december is het moment om ze te komen proeven, ruiken en beleven!
Vanaf de namiddag kan je ook op donderdag 7 december komen kennismaken met de Probinano. De Probinano is een apparaatje ontwikkeld door de mensen van Chrysal uit Lommel. Chrysal is een bedrijf dat onderhouds- en verzorgingsproducten (Probisana) ontwikkeld op basis van Probiotica. Zo ontstaat er zowel in je omgeving als op je lichaam een goede balans tussen de bacteriën. Probinano is een apparaatje om gewoon bij je te hebben en dat de verzorging van je huid gemakkelijker maakt.

6) Aromatherapie Pranarom, Heerlijke spreads Be Rich, Maya Seitan


Onze vaste klanten weten dat wij graag met de producten van Pranarom werken als we hebben over etherische/essentiële oliën en ultrasone aromaverstuivers. Wat de sterkte van de oliën van Pranarom is, kom je te weten op vrijdag 8 december. Dan kan je al je vragen afvuren met betrekking tot essentiële oliën en het belang van een goede ultrasone verstuiver.
Ook de veganisten vergeten we die dag zeker niet. Bee Rich is een nieuw merk van heerlijke smeerseltjes voor op brood, op crackers, ... Ze zijn bovendien ook glutenvrij en hun assortiment is uitgebreid. Ook de gewone lekkerbek komt hier zeker aan zijn of haar trekken!
Ook Maya komt van 13.00u tot 17.00u een lekker wokgerechtje maken met heerlijke seitan!

7) Thé de la Pagode, Voedingssupplementen


En last but not least onze 7de reden waarom je zeker niet mag ontbreken op onze degustatieweek. Onze degustatieweek zou niet compleet zijn als we niet aan onze theedrinkers denken. Maar dat doen we wel! En wel met een degustatie van de heerlijke thee's van het merk Thé de la Pagode. Deze thee's worden in Parijs met de grootste finesse gemaakt en zijn echte grand cru's. Een must voor elke theeliefhebber en bovendien zeer geschikt om als cadeau te geven! Noteer dus zeker zaterdag 9 december.
Ook de firma Ojibwa de Roeck zal met haar producten aanwezig zijn waaronder hun verschillende soorten kokosoliën. Maar ook over hun zeer specifieke voedingssupplementen valt veel te vertellen. Interesse? Zeker langskomen dan want iedereen is van harte welkom!

Zo, dit waren alvast onze 7 redenen. Maar misschien hebben jullie er nog meer? Of willen jullie gewoon de gezelligheid komen opsnuiven? Ook dat kan natuurlijk allemaal! Kom binnen en laat je verrassen!


Deze artikels ga je ook interessant vinden:

TV-Limburg op bezoek bij Bioplaza
Hoe gezond is een vetarm dieet?
Recept Matcha Latte
Burn Out: Alarmsignalen
Ontgiften met de juiste voeding
Recept Brownies met amandelmeel en rijstmeel






$type=three$h=0$cate=0$count=3$meta=0$p=1$show=/p/promotie.html

$type=one$count=5$comment=0$author=0$p=1$show=/p/agenda.html

$type=two$c=10$author=0$comment=0$rm=0$p=1$show=/p/tips-advies.html

$type=blogging$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/faq.html

$type=one$count=5$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html

In de kijker_$type=sticky$count=4$cate=1$meta=0$hide=home

Naam

faq,5,in de kijker,117,nieuws,361,promotie,59,tips,325,
ltr
item
Bioplaza Overpelt: 7 redenen om naar onze GRATIS Degustatieweek te komen | 2 December tot 9 December | Bioplaza
7 redenen om naar onze GRATIS Degustatieweek te komen | 2 December tot 9 December | Bioplaza
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFhHyBIiPgswoBfIMGneE2lqPbhgkRQzBC4i66qsi5H1DK7bvjsTRNVUeUnjFr8wMe28XmFQhrVhwXAQ4u8jex1qu21sp38stLlUj-hZiYwlokguL8H7TJUC_JN4Oe7Ul62oXDI1kJ37Rx/s640/Kom-proeven-1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFhHyBIiPgswoBfIMGneE2lqPbhgkRQzBC4i66qsi5H1DK7bvjsTRNVUeUnjFr8wMe28XmFQhrVhwXAQ4u8jex1qu21sp38stLlUj-hZiYwlokguL8H7TJUC_JN4Oe7Ul62oXDI1kJ37Rx/s72-c/Kom-proeven-1.jpg
Bioplaza Overpelt
https://www.biowinkelen.be/2017/11/bio-biologisch-degustatieweek-gezond-koken-aromatherapie-thee-stress-winterblues.html
https://www.biowinkelen.be/
https://www.biowinkelen.be/
https://www.biowinkelen.be/2017/11/bio-biologisch-degustatieweek-gezond-koken-aromatherapie-thee-stress-winterblues.html
true
5807069159555777854
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Antwoord Cancel antwoord Delete Door Home BLZ BERICHTEN Bekijk alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopase 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg BELANGRIJKE INHOUD Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy