Ingrediƫnten: 200 gr gemengde ongebrande noten - 8 - 10 medjouldadels - 3 eetlepels kokosolie - 3 eetlepels cacaopoeder - 2 eetlepels cacaonibs - kaneel. Voor de garnering: kokosrasp - cacaonibs - gojibessen - sesamzaadjes.
Bereiding: Maal de noten fijn in de blender of keukenmachine. Dit gaat gemakkelijker als je ze even van tevoren weekt. Ontpit de dadels en smelt de kokosolie. Meng vervolgens de dadels, het cacaopoeder en de cacaonibs met de kokosolie en de fijngemalen noten. Voeg kaneel toe naar smaak. Maak ongeveer een 15-tal porties en draai deze tot mooie balletjes. Verdeel de garnering die je gekozen hebt over verschillende bakjes en draai hier de balletjes doorheen. Laat even opstijven in de koelkast. Smullen maar!
Bereiding: Maal de noten fijn in de blender of keukenmachine. Dit gaat gemakkelijker als je ze even van tevoren weekt. Ontpit de dadels en smelt de kokosolie. Meng vervolgens de dadels, het cacaopoeder en de cacaonibs met de kokosolie en de fijngemalen noten. Voeg kaneel toe naar smaak. Maak ongeveer een 15-tal porties en draai deze tot mooie balletjes. Verdeel de garnering die je gekozen hebt over verschillende bakjes en draai hier de balletjes doorheen. Laat even opstijven in de koelkast. Smullen maar!