Kaas die gemaakt is van gepasteuriseerde melk komt heel vaak van een fabriek. Hier wordt de melk van verschillende boerderijen verwerkt tot kaas. Voor het maken van de kaas pasteuriseert men de melk zodat deze bewaard kan worden tot het eigenlijke maken van de kaas begint. Een boer daarentegen wacht niet met kaas te maken. Hij begint onmiddellijk na het melken met de kaas-productie.
$type=slider$snippet=hide$cate=0$author=0$comment=0$show=home
$type=three$h=0$cate=0$count=3$meta=0$p=1$show=/p/promotie.html
$type=one$count=5$comment=0$author=0$p=1$show=/p/agenda.html
$type=two$c=10$author=0$comment=0$rm=0$p=1$show=/p/tips-advies.html
$type=blogging$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/faq.html
$type=one$count=5$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html
In de kijker_$type=sticky$count=4$cate=1$meta=0$hide=home
$hide=/p/promotie.html
/fa-clock-o/ MEEST RECENTE UPDATES$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=5$va=0$show=post
/fa-envelope/ INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
/fa-fire/ MEEST GELEZEN UPDATES$type=one$show=home
-
Wie het nieuws gisteren gevolgd heeft, heeft het zeker en vast gehoord. De yacon is terug en zal binnenkort in verschillende supermarkten ...
-
Niet voor niets wordt onze intuïtie ook ons buikgevoel genoemd. In onze buik zit namelijk ons tweede brein, de zetel van onze emoties. D...
-
Het hele Bioplaza-Team wenst jullie allen een vrolijk Kerstfeest en een spetterend en vooral gezond 2018!